Udviklingsforløb

Udviklingsforløb

Bliv bedre til at navigere i omskiftelige situationer, interesser og relationer

Udviklingsforløb

Evnen til at håndtere mange forskellige relationer og interesser er afgørende for, hvordan vi som ledere og medarbejdere skaber resultater og bevarer handlekraft. På vores udviklingsforløb bliver du som leder, psykolog eller konsulent udfordret på din egen praksis. Sammen med andre udvikler du dine handlemuligheder gennem refleksion over erfaringer og gennem indblik i ny teori.

Hvem er det for?

Vores forløb er for dig, der er optaget af, hvordan du og din virksomhed navigerer i mange interesser, krav og forskellige opfattelser – samtidig med at du sikrer kontinuitet og udvikling og skaber forandring og resultater.

Vi tilpasser gerne forløbene til virksomheder, der ønsker dem som interne forløb.

Vores forløb

Supervision 
Tid: 10 dages varighed 

Forløbet retter sig mod dig, der er A&O psykolog og ønsker at udvikle din evne til at agere fleksibelt i de problemstillinger, du møder i dit arbejde. Vi tager afsæt i socialkonstruktionistiske og kompleksitetsteoretiske tanker og metoder.

Kompleksitet- og forandringsledelse
Tid: Internat – 6 dages varighed 

Bliv bedre rustet til at navigere i komplekse sammenhænge af interesser, krav og opfattelser – og få et bredere handlingsrepertoire til at sikre udvikling og forandring under disse vilkår.

Læringsfællesskab for ledere
Tid: 6 dages varighed

Er du leder, og ønsker du at udvide dine handlemuligheder? Vi udforsker bl.a. lederrollen, organisatorisk magt, organisationskultur, strategi og forandringer gennem deltagernes konkrete erfaringer.

Læringsfællesskab for interne konsulenter
Tid: 6 dages varighed

Er du intern konsulent, og ønsker du at udvide dine handlemuligheder? Vi udforsker bl.a. organisatorisk magt, paradokser, meningsskabelse og forandringer gennem deltagernes konkrete erfaringer.

Styrk dine samtaler og skab resultater
Tid: Eksternat – 3 dages varighed

Træd i karakter som konsulent eller rådgiver og styrk dine kompetencer som professionel samtalepartner gennem en bredere forståelse af samtalens mekanismer.

Skal vi tale sammen?

Vi vil altid gerne høre om, hvad der optager jer. Kontakt os for en uforpligtende snak eller et møde.

Denne formular indsamler navn, telefonnummer og din besked så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.