Konsulentbistand

KONSULENTBISTAND

Vi hjælper jer til at se flere perspektiver

Konsulentbistand

Grundige strategier med mål, KPI’er og detaljerede planer for forandring slår ikke til. Lyder det genkendeligt? Så har I måske også oplevet, at virkeligheden ofte overhaler dokumenterne, og at medarbejdere, kunder og konkurrenter ikke gør som forventet? 

I vores komplekse samfund kommer vi som mennesker og organisationer ofte til kort, når vi forsøger at skabe fuldt overblik over den situation, vi står i og skabe nye veje. Vi er nødt til at lære os nye måder at bevare handlekraften.  

Vi hjælper jer derfor til at se nye perspektiver ved at supplere planer og analyser med praktisk dømmekraft, refleksion og nuancering af situationen. Det gør jer i stand til at tænke i nye baner og få øje på flere handlemuligheder.  

Vi arbejder med et bredt spektrum af opgaver. Fra udvikling af kultur og innovative processer til teamforløb og interne uddannelser.  

Vi serverer ikke ekspertløsninger, der forsvinder sammen med os. Vi tager afsæt i kundens behov og situation og designer løsninger, der passer til det.  

En løsning der passer til jer?

Vi arbejder både med inspirationsoplæg, en-dags workshops og længere sammensatte forløb – afhængigt af hvad jeres opgave kalder på.

Er I optaget af digitale relationer?

Vi oplever for tiden stort behov for at arbejde med udvikling af digitale relationer i mange virksomheder, men også at det kan opleves uhåndterbart. Vores to timers Open Session om “digitale relationer” tilbyder en vej til at få startet samtalen i organisationen. Læs mere

Skal vi tale sammen?

Vi vil altid gerne høre om, hvad der optager jer. Kontakt os for en uforpligtende snak eller et møde.

Denne formular indsamler navn, telefonnummer og din besked så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.