Vi er udvalgt som facilitatorer af Sprint:Digital

Human Business er sammen med Tokerød+ blevet udvalgt til at facilitere digitale sprintforløb under tiltaget Sprint:Digital for SMV’er i foråret 2019.

Sprint:Digital er en ny indsats fra Dansk Design Center og D2i – Design to innovate, der hjælper små- og mellemstore virksomheder med digitale udfordringerTil forskel fra gængse workshops er et sprint et kompakt forløb, der over fem dage hjælper virksomheder med at løse en konkret problemstilling inden for digitalisering. Virksomhederne får hjælp af ”sprintkonsulenter” fra bl.a. designbureauer, der anvender designernes metoder og mindset til at kortlægge og løse virksomhedens udfordring. Designsprint-metoden er i flere år blevet anvendt hos blandt andre Google Venture, og er efterfølgende blevet udbredt og anvendt verden over som en effektiv og økonomisk fordelagtig arbejdsmetode.

Fakta:

  • Sprint:Digital varetages af designklyngen D2i – Design to innovate og Dansk Design Center og er en udmøntning af regeringens digitaliseringsstrategi under SMV:Digital.
  • Projektet har til formål at fremme 100 små- og mellemstore virksomheders digitale transformation gennem designsprint. Et sprint tager fem hele dage
  • Deltagelse kræver mindst tre ansatte, hvoraf en har beslutningskompetence.
  • Sprint:Digital er et offentligt støttet projekt, som tilbydes til en markant reduceret pris. Første sprint koster 25.000 kr. Andet sprint koster 15.000 kr. og tredje sprint 10.000 kr.

Se mere om forløbet her

Vi sprinter i uge 10 og 14 i Odense.

Hvis din virksomhed er interesseret, så tag endelig fat i os.

 

Skriv en kommentar