Vi tilbyder nu læringsfællesskaber

Vi tilbyder nu læringsfællesskaber for ledere og konsulenter, der ønsker at udvide deres forståelser af dem selv og deres organisatoriske liv. Det er for dig, der trænger til udvikling og ikke bare til at lære en ny teori eller metode.

I april 2019 ser vores første eksterne læringsfællesskab dagens lys. Vi har tidligere arbejdet med læringsfællesskaber internt i virksomheder. På grund af den store effekt vi har oplevet af fællesskaberne, ønsker vi nu at brede tilbuddet ud til den enkelte leder og konsulent:

– Mange af de ledere, vi har arbejdet med i interne forløb, fremhæver, at de gennem læringsfællesskaberne har fået øje på nye handlemuligheder. Samtidig oplever de at stå stærkere. Det gør en kæmpe forskel for dem at dele erfaringer og forholde sig til, hvordan deres tænkning omkring den situation, de står i, hænger sammen med nogle personlige og organisatoriske præferencer og forståelser, siger Jannie Rasmussen fra Human Business.
Et læringsfællesskab har elementer af netværk, coaching og uddannelse. Det er derfor for ledere og konsulenter, som gerne vil udvikle sig selv og deres praksis. Vi arbejder med at skabe bevidsthed om ”blinde vinkler” og blive bedre til at bruge erfaringer til at handle i dilemmafyldte situationer.  Det er derfor en forudsætning for at deltage, at man ønsker at bringe sig selv i spil og forholde sig åbent til de øvrige deltagere.

Forløbet varer 6-dage og foregår i grupper a 5-8 deltagere.

Vi tilbyder Early Bird rabat til de hurtige på 15%, hvis du tilmelder dig senest den 8. marts.

Skriv en kommentar