Hvordan bliver vi gode til at lære løbende?

Hvordan bliver vi gode til at lære løbende?

Deltag i Open Session den 11. juni 2020

Refleksion er omdrejningspunktet for denne Open Session, hvor vi arbejder med at blive gode til at lære løbende. Vi inddrager både vores egne og hinandens erfaringer og undersøger, hvordan vi bliver bedre til at bruge den kritiske refleksion i vores organisatoriske liv. Denne Open Session skal fremme, at det ikke kun er under kriser vi stopper op, men at refleksionen altid er vores følgesvend og bidrager til et vedvarende lærende mindset.
Vi undersøger gennem oplæg og dialog:

  • Hvordan forholder jeg mig i en kompleks virkelighed?
  • Hvilke handlemønstre og vaner er på spil i forhold til mig selv og mit organisatoriske liv?
  • Hvordan bliver jeg god til at få et metaperspektiv på mig selv?

TID OG STED: 11. juni kl. 08.00 – 09.30, Kolding.

TILMELDING: Senest 8. juni til info@humanbusiness.dk. ”Open Session” – Navn, virksomhed og stilling.

Deltagelse er gratis

Skriv en kommentar