Open Session: Ret ind, menneske!

Ret ind, menneske! På arbejde i den koreograferede organisation

Kom med til Open Session Live, den 17. november kl. 15-17 i Middelfart
Eller deltag i Open Session Digital, d. 24. november kl. 14-16 på Zoom

Måske genkender du noget her?

  • Som leder skal du holde medarbejdere på sporet gennem skemalagte MU-samtaler? Eller coache efter tillærte spørgeteknikker, når medarbejderens adfærd ikke er som ønsket?
  • Som medarbejder skal du give din kollega struktureret feedback, når der er noget, du finder uhensigtsmæssigt i din kollegas måde at gøre noget på?
  • Som konsulent skal du designe processer, der skal koordinere perspektiver uden det giver anledning til konflikt, selv når der er store ændringer for den enkelte på spil?

Idealet om det gnidningsfrie arbejdsliv står stærkt og får mange organisationer, ledere og medarbejdere til at forsøge at ”fixe” problemerne med indlærte psykologiske teknikker og koreograferede møder og processer.

Men koreografien har også en bagside. Den sætter en ramme for, hvad det bliver muligt og ikke muligt at tale om; I forsøget på at ”rette ind” og holde os inden for rammen, kommer vi til at holde os selv og andre tilbage. Det kan være ideer og kritik, der aldrig bliver udtalt, eller følelser der kun finder vej til ”skyggesamtaler” i det hemmelige, lukkede rum, hvor de kun kommer få for øre.

Når koreografierne tager overhånd, kan det derfor have utilsigtede effekter: Vi får ikke udviklet os som organisation, vi gentager gamle fejl, eller mistrivslen får lov til at brede sig – ofte med store konsekvenser for organisationen og den enkelte.

På denne Open Session beskæftiger vi os med koreograferede praksisser i organisationer: Hvad gør de muligt i organisationen? Hvad hindrer de, hvad fremmer de osv.

Du har to forskellige muligheder for at deltage:

• Open Session Live: 17. november kl. 15 – 17 i Middelfart – Se programmet eller tilmeld dig på info@humanbusiness.dk
• Open Session Digital: 24. november kl. 14 – 16 på Zoom – Se programmet eller tilmeld dig på info@humanbusiness.dk

Alle er velkomne! Vi glæder os til at se jer.

 

 

Skriv en kommentar