Konsulenterne

OM KONSULENTERNE

Vi er klar til at hjælpe jer på vej

Om konsulenterne

Human Business er startet i 2016 og understøtter ledere og virksomheder i at skabe udvikling og forandring. Vores opgaver spænder fra kultur- og udviklingsprocesser for hele organisationer til udvikling af lederteamet og coaching af den enkelte. Vi arbejder på alle niveauer i organisationen og vores kunder kommer både fra offentlige og private virksomheder.

Human Business ejes og drives af Inger Bøgh, og opgaverne i Human Business varetages primært af Inger. Hun indgår i samarbejde med andre konsulenter om større opgaver, ligesom hun sammen med andre konsulenter og samarbejdspartnere tilbyder uddannelser og inspirationsmøder.

HumanBusiness
©2016 Palle Peter Skov

Inger Bøgh, Partner
Mail: inger@humanbusiness.dk
Mobil: 29 25 77 17

Inger Bøgh er organisationskonsulent og kommunikationsrådgiver. Hun har et skarpt øje for, hvordan man kobler virksomheders strategi med det enkelte menneskes situation, og hun lægger stor vægt på, at involvere de rette mennesker på rette tid.

Inger har mange års erfaring med organisatorisk udvikling og forandring og har gennem årene været en drivkraft i en lang række forandrings- og udviklingsprocesser. Hun har tilrettelagt såvel en lang række workshops som længerevarende forløb for både leder- og medarbejdergrupper, og hun er rutineret når det kommer til at understøtte ledere og organisationer i at udarbejde svære budskaber i forandringsprocesser.

Inger er en erfaren coach, proceskonsulent og strategisk kommunikationsplanlægger.

Samarbejdspartnere

Vi indgår i forskellige samarbejdskonstruktioner med forskere og konsulenter om opgaveløsning, uddannelse og arrangementer.

Konference på SDU
©2018 Palle Peter Skov

Marianne Wolff Lundholt
Lektor
Institut for Design og Kommunikation, SDU

Marianne Wolff Lundholt er forsker indenfor organisationskommunikation ved Syddansk Universitet.

Marianne har specialiseret sig i ledelseskommunikation og arbejder bl.a. med at omsætte modstand mod forandringer til en ressource i forbindelse med strategikommunikationen. Dette koncept er udviklet på baggrund af et større forskningsprojekt om modhistorier som ressource i organisationer, som er baseret på et samarbejde med Domea.dk og Danfoss.

Human Business samarbejder bl.a. med Marianne om foredrag og artikler. Læs vores fælles artikel: ”Derfor skal du omfavne modstand”

Katrine+Schumann+portræt+kvadrat

Katrine Schumann
Ledelses- og organisationskonsulent

Katrine Schumann er cand.phil. i kommunikation, forskeruddannet i organisatorisk læring og MA i innovationsledelse. Hun har +25 års erfaring som ledelses- og organisationskonsulent. Hendes stil er ‘faglig, fornyende og festlig’ og hendes bidrag er funderet i forskningsbaseret viden, praktisk handlingsorienteret.

Human Business samarbejder med Katrine om at uddanne konsulenter.

Skal vi tale sammen?

Vi vil altid gerne høre om, hvad der optager jer. Kontakt os for en uforpligtende snak eller et møde.

Denne formular indsamler navn, telefonnummer og din besked så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.