Team

TEAM

Team

Human Business består af Inger Bøgh og Jannie Rasmussen. Vi understøtter ledere og virksomheder i at skabe udvikling og forandring. Vores opgaver spænder fra kultur- og udviklingsprocesser på virksomhedsniveau til udvikling af lederteamet og coaching af den enkelte. Vi arbejder på alle niveauer i organisationen og vores kunder kommer både fra offentlige og private virksomheder.

HumanBusiness
©2016 Palle Peter Skov

Jannie Rasmussen, Partner
Mail: jannie@humanbusiness.dk
Mobil: 53 51 36 10

Jannie Rasmussen har en baggrund som leder og erhvervspsykolog med erfaring fra både HR og konsulentopgaver.

Jannie er særligt optaget af, hvordan man gennem spørgsmål, dialoger og organisatoriske møder bedst understøtter forandringsprocesser på både det individuelle og det organisatoriske plan. Desuden er hun optaget af, hvordan virksomheder lykkes på både den korte og den lange bane.

Jannie arbejder med udviklings- og forandringsprocesser for ledere og medarbejdere samt for hele organisationer eller mindre enheder.
Hun fungerer desuden som coach og sparringspartner for ledere.

HumanBusiness
©2016 Palle Peter Skov

Inger Bøgh, Partner
Mail: inger@humanbusiness.dk
Mobil: 29 25 77 17

Inger Bøgh er organisationskonsulent og kommunikationsrådgiver. Hun har et skarpt øje for, hvordan man kobler virksomheders strategi med det enkelte menneskes situation, og hun lægger stor vægt på, at involvere de rette mennesker på rette tid.

Inger har mange års erfaring med organisatorisk udvikling og forandring og har gennem årene været en drivkraft i en lang række forandrings- og udviklingsprocesser. Hun har tilrettelagt såvel en lang række workshops som længerevarende forløb for både leder- og medarbejdergrupper, og hun er rutineret når det kommer til at understøtte ledere og organisationer i at udarbejde svære budskaber i forandringsprocesser.

Inger er en erfaren coach, proceskonsulent og strategisk kommunikationsplanlægger.

Samarbejdspartnere

Vi indgår i forskellige samarbejdskonstruktioner med forskere og konsulenter om opgaveløsning, uddannelse og arrangementer.

Konference på SDU
©2018 Palle Peter Skov

Marianne Wolff Lundholt
Lektor
Institut for Design og Kommunikation, SDU

Marianne Wolff Lundholt er forsker indenfor organisationskommunikation ved Syddansk Universitet.

Marianne har specialiseret sig i ledelseskommunikation og arbejder bl.a. med at omsætte modstand mod forandringer til en ressource i forbindelse med strategikommunikationen. Dette koncept er udviklet på baggrund af et større forskningsprojekt om modhistorier som ressource i organisationer, som er baseret på et samarbejde med Domea.dk og Danfoss.

Human Business samarbejder bl.a. med Marianne om foredrag og artikler. Læs vores fælles artikel: ”Derfor skal du omfavne modstand”

René Rohrbeck

René Rohrbeck
Professor of Strategy, Dr. rer. oec.
Department of Management, Aarhus BSS

Rene Rohrbeck er Professor i Strategi ved Aarhus Universitet og førende indenfor Corporate Foresight.

René har blandt andet udviklet en modenhedsmodel, som måler virksomheders kompetencer indenfor Corporate Foresight. René har desuden mange års erfaring som konsulent for en række større internationale virksomheder.

Vi samarbejder med René om Corporate Foresight processer, hvor vi i Human Business adresserer de relationelle barrierer, virksomheder kan have for at drage nytte af deres viden om fremtiden.

Skal vi tale sammen?

Vi vil altid gerne høre om, hvad der optager jer. Kontakt os for en uforpligtende snak eller et møde.

Denne formular indsamler navn, telefonnummer og din besked så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.