Human Business

Om Human Business

Om os

Human Business er etableret i 2016. Som konsulenter understøtter vi udvikling og forandring i små som store virksomheder. Vi arbejder på alle niveauer, fra medarbejdere til direktion, og med alle konstellationer fra individ til tværgående organisatoriske processer. Vores kunder kommer både fra offentlige og private virksomheder.

Hvordan arbejder vi?

Det er vigtigt for os at lære fra os, og at vores kunder kan noget andet, når vi forlader dem, end de kunne, da vi mødte dem. Derfor serverer vi ikke ekspertløsninger, som forsvinder sammen med os. Vi designer vores opgaver og processer så vores kunder bliver mere reflekterede eller kompetente til at håndtere de udfordringer, de står overfor.

Vi er overbeviste om, at mødet mellem kunderne og os ikke kun giver vores kunder nye refleksioner: De gør også os klogere! Vi møder derfor vores kunder med et nysgerrigt, udforskende blik og arbejder gerne tæt sammen med konsulenter eller andre hos kunderne.

Vil du arbejde sammen med os?

Vi vil gerne lære – og lære fra os. Vi indgår i forskellige samarbejdskonstruktioner med forskere og konsulenter, og vi bidrager til at udvikle morgendagens konsulenter inden for organisation, kommunikation og ledelse gennem praktikophold. Vi samarbejder bl.a. med:

  • Rene Rohrbeck er Professor i Strategi ved Aarhus Universitet og førende indenfor Corporate Foresight. René har blandt andet udviklet en modenhedsmodel, som måler virksomheders kompetencer indenfor Corporate Foresight. René har desuden mange års erfaring som konsulent for en række større internationale virksomheder. Vi samarbejder med René om Corporate Foresight processer og undersøgte i efteråret 2017 barrierer for Corporate Foresight. I foråret 2018 arbejder vi videre med resultaterne, som bl.a. giver et blik på, hvordan virksomheder kan arbejde med de relationelle barrierer, der er for at drage nytte af deres viden om fremtiden.
  • Marianne Wolff Lundholt er forsker indenfor organisationskommunikation ved Syddansk Universitet. Marianne har specialiseret sig i ledelseskommunikation og arbejder bl.a. med at omsætte modstand mod forandringer til en ressource i forbindelse med strategikommunikationen. Dette koncept er udviklet på baggrund af et større forskningsprojekt om modhistorier som ressource i organisationer, som er baseret på et samarbejde med Domea.dk og Danfoss.
    Human Business samarbejder bl.a. med Marianne om foredrag og artikler. Læs vores fælles artikel: ”Derfor skal du omfavne modstand”

Vil du vide mere om Human Business?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og se hvad der optager os i processen mod at skabe udvikling for vores kunder.

Subscribe to Stay UPTODATE