Case: HK Kommunal

CASE

HK Kommunal

”Vi har samarbejdet med Human Business om udvikling af konsulenter i et udviklingsteam. Fokus har været på at få et mere nuanceret blik på konsulentrollen som afsæt for at kunne navigere i de meget komplekse sammenhænge, vi står i til daglig.

I samarbejdet med Human Business har jeg sat stor pris på den gode dialog, der har været – både forud for vores forløb, hvor ”produktet” skulle formes, om justeringer undervejs og opfølgningen bagefter.

Human Business har været gode til at tilrettelægge et forløb, som har en vedvarende effekt. For vores team har det fx haft stor betydning, at vi i forløbet fik etableret ”læringsmakkere” i teamet. Det har styrket den faglige sparring mellem medarbejderne, frem for at sparring primært foregår mellem medarbejder og leder. Forløbet har desuden været med til at styrke det fælles sprog i teamet, så vi nu har bedre mulighed for at forholde os til opgaverne som team.

Human Business har lagt vægt på at arbejde praksisnært gennem brugen af konkrete eksempler og lettilgængelige værktøjer. Det har gjort det nemt at skabe bro til vores hverdag.”

Mette Vase, Teamleder, Personalepolitisk Team

Skal vi tale sammen?

Vi vil altid gerne høre om, hvad der optager jer. Kontakt os for en uforpligtende snak eller et møde.

Denne formular indsamler navn, telefonnummer og din besked så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.