Case: Elsystemansvar – Energinet

CASE

Elsystemansvar – Energinet

”Vi har samarbejdet med Human Business om at mobilisere organisationen omkring en kompleks tværorganisatorisk opgave. Vi har været optaget af, at de enkelte dele af organisationen skal have deres eget råderum, samtidig med at vi skal lykkes med en centralt koordineret indsats. Vi har derfor været optaget af at få udviklet vores samarbejdspraksis, øget videndeling og få kommunikeret hensigtsmæssigt.

Human Business er gode til at komme hele vejen rundt. De har blik for både topledelsens behov, mellemledernes dilemmaer og medarbejdernes forcer.
Noget af det, vi har fået med os fra samarbejdet med Human Business er koblingen af teori med praksis samt værdien af kvalificeret facilitering.

I samarbejdet har jeg været særligt glad for det ærlige nærvær, som jeg har fået fra Inger. Hun har supportet mig i min  rolle – helt uden filter.”

Hanne Storm Edlefsen,Områdeleder

 

Skal vi tale sammen?

Vi vil altid gerne høre om, hvad der optager jer. Kontakt os for en uforpligtende snak eller et møde.

Denne formular indsamler navn, telefonnummer og din besked så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.